Zo vinden wij hulp bij boodschappen

Boodschappenhulp gezocht voor alle supermarkten en winkels? Hulp bij boodschappen doen voor bijvoorbeeld ouderen is eenvoudig en snel geregeld via Ikzoekeenboodschappenhulp.nl. 

Laat uw boodschappen bezorgen

  • Stap 1: U schrijft zich in bij Ikzoekeenboodschappenhulp.nl
  • Stap 2: U dient een aanvraag voor een boodschappenhulp in;
  • Stap 3: Wij gaan voor u op zoek;
  • Stap 4: U ontvangt de gegevens van een boodschappenhulp die aan de door u opgegeven eisen voldoet;
  • Stap 5: U regelt een kennismakingsgesprek met de boodschappenhulp;
  • Stap 6: De boodschappenhulp gaat bij u aan de slag.  

Stap 1
Vul het inschrijfformulier in. U vult hierop uw persoonlijke gegevens in en u kunt opmerkingen plaatsen. Ikzoekeenboodschappenhulp.nl gaat vertrouwelijk om met uw gegevens. U ontvangt een mail om uw inschrijving te bevestigen. 

Stap 2
U dient een aanvraag voor een boodschappenhulp in. Hierbij geeft u aan waar u precies naar op zoek bent.

Stap 3
Onze medewerkers gaan direct voor u op zoek naar een geschikte boodschappenhulp. Hierbij letten zij altijd op de wensen en eisen die u hebt opgegeven. Alleen de boodschappenhulpen die aan deze wensen en eisen voldoen, worden benaderd. Daarnaast benaderen wij altijd iemand die bij u uit de buurt komt. 

Stap 4

U ontvangt van ons de gegevens van de boodschappenhulp die wij voor u hebben gevonden. Deze gegevens gebruikt u om contact op te nemen met deze hulp.

Stap 5

U maakt een afspraak met de boodschappenhulp voor een kennismakingsgesprek. Is er een klik? Dan kan de boodschappenhulp bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan bij ons aan, wij gaan dan gratis voor u op zoek naar een hulp waar u wel een klik mee hebt.

Stap 6

Voordat de boodschappenhulp bij u aan de slag gaat, is het verstandig om een contract op te stellen. U legt hierin alle onderlinge afspraken vast, zodat daar later geen onduidelijkheden over kunnen ontstaan. Na het maken van de afspraken en het vastleggen van deze afspraken in het contract kan de boodschappenhulp bij u aan de slag.

    Schrijf u nu in en wij gaan direct voor u op zoek!