Procedure


Wij staan voor u klaar bij de zoektocht naar een boodschappenhulp. Hoewel wij u al veel werk uit handen nemen dient u toch nog zelf enkele stappen te doorlopen. Dit maken wij u graag zo makkelijk mogelijk. Hieronder leggen wij u dan ook precies uit wat u nog zelf moet doen om een boodschappenhulp aan te vragen.

Wij hebben de stappen die u dient te doorlopen voor u op een rijtje gezet. Allereerst erg kort, maar naarmate u verder naar beneden scrolt vindt u meer uitleg bij elke stap.

  • Stap 1: U schrijft zich in bij Ikzoekeenboodschappenhulp.nl;
  • Stap 2: U dient een aanvraag voor een boodschappenhulp in;
  • Stap 3: Wij gaan voor u op zoek;
  • Stap 4: U ontvangt de gegevens van een boodschappenhulp die aan de door u opgegeven eisen voldoet;
  • Stap 5: U regelt een kennismakingsgesprek met de boodschappenhulp;
  • Stap 6: De boodschappenhulp gaat bij u aan de slag.  

Stap 0:
Voordat u zich inschrijft, vragen wij u de informatie op de website goed door te lezen. U weet dan precies wat u van ons kunt verwachten en wat de kosten zijn voor een boodschappenhulp. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. Lees onze pagina over de kosten voor de boodschappenhulp, over de wet- en regelgeving met betrekking tot het aanvragen van een boodschappenhulp en de pagina met veelgestelde vragen. Mocht er daarna nog wat onduidelijk zijn dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Stap 1a:

Vul het inschrijfformulier in. U vult hierop uw persoonlijke gegevens in en u kunt opmerkingen plaatsen.

Stap 1b:

Na uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail op het door u opgegeven e-mailadres. In deze e-mail vindt u een activeringslink. Door op deze link te klikken, activeert u uw persoonlijke account.

Stap 1c:

Na de activatie van uw persoonlijke account gaat u weer naar de website www.ikzoekeenboodschappenhulp.nl. In het menu klikt u op 'Mijn overzicht', daar kunt u uw persoonlijke gegevens bekijken. U kunt hier ook uw aanvraag indienen door bovenaan de pagina op de hiervoor bestemde link te klikken.

Bij het indienen van de aanvraag dient u aan te geven voor hoeveel uur per week u een boodschappenhulp wilt, aan welke eisen uw boodschappenhulp moet voldoen, welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en (indien gewenst) welke leeftijd de boodschappenhulp moet hebben.

Stap 1d:

Voordat u de aanvraag kunt verzenden, dient u de algemene voorwaarden te lezen. Wanneer u akkoord gaat met de voorwaarden wordt de aanvraag verzonden.

Stap 2:
Onze medewerkers gaan direct voor u op zoek naar een geschikte boodschappenhulp. Hierbij letten zij altijd op de wensen en eisen die u hebt opgegeven. Alleen de boodschappenhulpen die aan deze wensen en eisen voldoen, worden benaderd. Daarnaast benaderen wij altijd iemand die bij u uit de buurt komt. De hulp wordt altijd gevraagd of hij/zij aan de wensen en eisen kan voldoen. Is dat het geval? Dan hebben wij iemand voor u gevonden!

Stap 3:

U ontvangt van ons de gegevens van de boodschappenhulp die wij voor u hebben gevonden. Deze gegevens gebruikt u om contact op te nemen met deze hulp.

Stap 4:

U dient een afspraak te maken met de boodschappenhulp voor een kennismakingsgesprek. De hulp komt bij u thuis langs zodat u kunt kijken of u een klik hebt. Is er een klik? Dan kan de boodschappenhulp bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan bij ons aan, wij gaan dan gratis voor u op zoek naar een hulp waar u wel een klik mee hebt.

Stap 5:

Voordat de boodschappenhulp echt bij u aan de slag gaat, is het verstandig om een contract op te stellen. U legt hierin alle onderlinge afspraken vast, zodat daar later geen onduidelijkheden over kunnen ontstaan.

Na het maken van de afspraken en het vastleggen van deze afspraken in het contract kan de boodschappenhulp bij u aan de slag.

Let op!
Op het moment dat wij een boodschappenhulp voor u hebben gevonden en u de gegevens van deze hulp hebben toegestuurd, ontstaat de factuur voor de bemiddelingskosten.

Als de boodschappenhulp bij u aan de slag gaat, dient deze zijn/haar uren in te vullen op de website. Doordat de boodschappenhulp de gewerkte uren invult, kunnen wij u inzicht geven in deze gewerkte uren. U kunt dus als klant profiteren van ons factureringssysteem. Dit systeem kunt u te allen tijde via uw persoonlijke pagina op www.ikzoekeenboodschappenhulp.nl raadplegen.


Schrijf u nu in en wij gaan direct voor u op zoek!