Boodschappenhulp voor € 13,50

De kosten voor een boodschappenhulp via ikzoekeenboodschappenhulp.nl bestaan uit een eenmalig bemiddelingsbedrag voor onze service en het uurloon dat de hulp ontvangt. Voor € 13,50 per uur heeft u hulp bij boodschappen doen in alle supermarkten.

Uurloon boodschappenhulp

De boodschappenhulp verdient het vaste bedrag van € 13,50 per uur voor het werk dat zij bij u verricht. Hier zitten toeslagen bij inbegrepen, dit bedrag zal dus nooit hoger worden. U betaalt het uurloon rechtstreeks aan de boodschappenhulp.

Eenmalig bemiddelingsbedrag

Voor de service die wij leveren vragen wij om een eenmalig bemiddelingsbedrag. Onderaan deze pagina kunt u uitrekenen wat de bemiddelingskosten in uw geval zijn. Overige wensen kunt u gratis aan ons doorgeven in het opmerkingenveld zodra u bent ingeschreven. De bemiddelingskosten kunt u zodra u de factuur hebt ontvangen aan ons overmaken. 

Bemiddelingskosten Ikzoekeenboodschappenhulp.nl (inclusief BTW)
Basisbedrag:€ 25,75
Extra bedrag per opgegeven uur:€ 3,50
 

Het bemiddelingsbedrag betaalt u alleen indien wij daadwerkelijk gegevens van een boodschappenhulp leveren. Hebben wij geen boodschappenhulp beschikbaar die aan uw wensen voldoet? Dan betaalt u vanzelfsprekend niets. Nadat wij een potentiële hulp hebben gevonden en u het bemiddelingsbedrag heeft betaald, heeft u één jaar garantie. Mocht er geen klik zijn tussen u en de hulp dan zoeken wij zonder extra kosten verder tot we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Het bemiddelingsbedrag hoeft u gedurende dat jaar garantie niet nog een keer te betalen.

Hieronder kunt u berekenen wat de eenmalige bemiddelingskosten bedragen voor uw aanvraag.

Schrijf u direct in en wij gaan voor u op zoek naar een boodschappenhulp!