Boodschappenhulp voor € 12,50

Wat kost een boodschappenhulp

Uw schoonmaakster heeft een uurtarief van € 12,50 per uur inclusief toeslagen en vakantiegeld. U krijgt gegarandeerd een legale boodschappenhulp. Wij kunnen dit aanbieden dankzij ons schoonmaak abonnement.

 • Voordelig uurloon
 • Legale boodschappenhulp
 • Handig uren overzicht
 • Het uurloon is volledig van de boodschappenhulp

Boodschappenhulp abonnement

€ 8,99 per maand (eerste betaling € 29,95)

Voor slechts € 8,99 per maand maakt u zich nooit meer zorgen om uw zoektocht naar een geschikte boodschappenhulp. Het abonnement biedt u vele voordelen. Zo krijgt u vergoeding bij schade, regelen wij een vervangende boodschappenhulp indien nodig en kunt u gebruik maken van een persoonlijke omgeving met overzichtelijke administratie.

 • Vergoeding bij schade of diefstal
 • Een boodschappenhulp voor € 12,50
 • Garantie gedurende de gehele looptijd
 • Vervangende boodschappenhulp indien nodig
 • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
 • 3 maanden gratis
Eenmalig
€ 29,95
3 maanden gratis
€0,00 / mnd
Daarna slechts
€ 8,99 / mnd

Met ons abonnement bent u goedkoper uit. Bereken het direct.

Rekenvoorbeeld
Boodschappenhulp
Anderen
€12,50
per uur
per uur
per week
per week
8,99
per maand
 • Vergoeding
 • Vervangende hulp
 • Voordelig uurloon
158,99
per maand
186,00
per maand
€27.01
voordeliger

Eerlijk voor de boodschappenhulp & voordeel voor u

De boodschappenhulp
Het uurloon van € 12,50 is helemaal van de boodschappenhulp. Zo verdienen zij goed en eerlijk.

Uw voordeel
Het abonnement van € 8,99 biedt u vele voordelen. Zo krijgt u vergoeding bij schade, zoeken wij een vervangende boodschappenhulp wanneer nodig en heeft u altijd een voordelige boodschappenhulp in huis.

Garantie
Uw abonnement gaat pas in als wij een boodschappenhulp voor u hebben gevonden. Wanneer u geen klik heeft met de boodschappenhulp, zoeken wij gewoon voor u verder. Mocht het zo zijn dat wij helemaal geen boodschappenhulp voor u vinden, betaalt u ons niets.

Boodschappenhulp aanvragen

Handig om te weten over uw abonnement

U betaalt de maandelijkse kosten via een automatische incasso of via een maandelijks betalingsverzoek. Wij zullen nooit zonder uw toestemming geld van uw rekening afschrijven.

Op het moment dat wij een boodschappenhulp hebben gevonden, krijgt u een factuur voor de eerste betaling. De eerste betaling bedraagt € 29,95 en geeft u recht op 3 maanden korting op het abonnement. Na deze drie maanden betaalt u het reguliere tarief.

Nee. U betaalt pas als wij een boodschappenhulp voor u hebben gevonden. Vanaf dat moment start uw abonnement.

Mocht het voorkomen dat wij binnen een maand geen boodschappenhulp voor u kunnen vinden, dan brengen wij geen abonnementskosten in rekening.

U sluit het abonnement voor een periode van een jaar af. Na dit jaar kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen. Dit doet u in uw persoonlijke account of per e-mail naar info@boodschappenhulp.nl.

Met ons systeem heeft u in één keer overzicht in de administratie rondom uw boodschappenhulp. Hierbij moet u denken aan het aantal gewerkte uren van de boodschappenhulp en de facturen die u periodiek krijgt. Dit overzicht is niet alleen handig voor uw eigen administratie, ook voor uw belastingaangifte of voor eventuele toeslagen kan dit van belang zijn. U heeft met ons urenregistratiesysteem dus direct volledige fiscale informatie.

Staat uw vraag hier niet? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.