Kosten Ik zoek een boodschappenhulp

De kosten voor een boodschappenhulp via ikzoekeenboodschappenhulp.nl zijn onder te verdelen in een eenmalig bemiddelingsbedrag voor onze service en het uurloon dat de hulp ontvangt.

Uurloon hulp

De boodschappenhulp verdient het vaste bedrag van slechts € 13,50 per uur voor het werk dat zij bij u verricht. Hier zitten toeslagen bij inbegrepen, dit bedrag zal dus nooit hoger worden. Dit bedrag mag u zelf aan de boodschappenhulp uitbetalen, dit gaat niet via ons.

Bemiddeling

Voor de service die wij leveren vragen wij om een eenmalig bemiddelingsbedrag. Onderaan deze pagina kunt u uitrekenen wat de bemiddelingskosten in uw geval zijn. Overige wensen kunt u gratis aan ons doorgeven in het opmerkingenveld zodra u bent ingeschreven. De bemiddelingskosten kunt u zodra u de factuur hebt ontvangen aan ons overmaken. 

Bemiddelingskosten Ikzoekeenboodschappenhulp.nl (inclusief BTW)
Basisbedrag:€ 25,75
Extra bedrag per opgegeven uur:€ 3,50
 

Het bemiddelingsbedrag betaalt u alleen indien wij daadwerkelijk gegevens van een boodschappenhulp leveren. Hebben wij geen boodschappenhulp beschikbaar die aan uw wensen voldoet? Dan betaalt u vanzelfsprekend niets. Nadat wij een potentiële hulp hebben gevonden en u het bemiddelingsbedrag heeft betaald, heeft u één jaar garantie. Mocht er geen klik zijn tussen u en de hulp dan zoeken wij zonder extra kosten verder tot we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Het bemiddelingsbedrag hoeft u gedurende dat jaar garantie niet nog een keer te betalen.

Hieronder kunt u berekenen wat de eenmalige bemiddelingskosten bedragen voor uw aanvraag.

Schrijf u direct in en wij gaan voor u op zoek naar een boodschappenhulp!